Selectează o Pagină

Pagina de inregistrare – Cadeti Academia de Politie

Pentru a crea un cont nou de utilizator, completati campurile de mai jos.

ATENTIE!  contul de utilizator va fi activat doar dupa confirmarea efectuarii platii aferente abonamentului. In prezent, se poate utiliza doar transferul bancar, urmand a fi adaugate alte modalitati de plata in viitorul apropiat. Veti primi confirmarea activarii contului pe site si pe forum prin email, imediat dupa efectuarea platii.

Veti primi detaliile de plata prin email, dar si pe ecran dupa ce completati campurile de mai jos. In cazul neefectuarii platii in termen de 5 zile de la inregistrare, contul inregistrat (si neactivat) va fi sters automat.

Pentru informatii suplimentare legate de procesul de inregistrare, ne puteti solicita completand formularul de contact.

PayPal
Transfer bancar

Pe scurt, pasii de inregistrare:
1. Completati campurile de mai sus. FOARTE IMPORTANT: pastrati datele la indemana (nume de utilizator si parola) pentru a le folosi ulterior
2. Primiti pe email mesajul de inregistrare cu succes, cat si detaliile de plata.
3. Efectuati plata.
4. Dupa confirmarea platii (verificarea e-mail-ului si a banilor, etapa ce poate dura pana la 48 de ore in functie de modalitatea de plata), veti primi un email imediat ce contul va deveni activ.
5. Va puteti loga pe site pentru a accesa informatiile folosind numele de utilizator (Username) si parola (Password). Aveti grija sa le tastati exact, altfel accesul fiind restrictionat automat de catre sistem.