Selectează o Pagină

In cazul in care nu sunteti in Bucuresti, recomandam folosirea site-ului transporturban.ro pentru a calcula traseul catre Academie (Aleea Privighetorilor, statia RATB cu acelasi nume).

Variante ieftine de cazare:

  • Pensiunea Casa Verde
  • Hostel Villa Helga
  • The Midland Hostel

In dimineata inscrierii trebuie sa ajungeti pe platoul Academiei. Aceasta poate dura destul de mult, avand in vedere cate persoane vin in fiecare an la concurs asa ca trebuie sa aveti rabdare.
Este important sa aveti buletinul de identitate si taxa de inscriere (plus alte documente daca este cazul – de exemplu, in cazul absolventilor promotiei 2016 care nu au avut la momentul inscrierii diploma de bacalaureat sau foaia matricola).

Dupa ce ati trecut de poarta Academiei, veti fi condusi spre platoul Academiei, unde vor fi o serie de birouri. Fiecare birou va avea o anumita zona geografica de servit, va trebui sa gasiti biroul aferent judetului de provenienta si veti astepta sa veniti la rand pentru a plati taxa de inscriere si sa prezentati documentele.

Vi se va elibera chitanta pentru taxa si o legitimatie de concurs. Pe aceasta legitimatie veti avea datele personale, arma pentru care candidati, precum si grupa si numarul pe care il aveti. Numarul grupei este foarte important, intrucat il veti folosi pentru a vedea cand anume sunteti planificat pentru sustinerea contravizitei medicale si a probelor sportive.
De asemenea, se va face un instructaj privind regulamentele care se aplica in perioada in care veti fi prezent(a) in campusul Academiei de Politie. Candidatii vor fi împartiti pe detasamente, plutoane si grupe in vederea participarii la etapa I eliminatorie. Dupa terminarea instructajului, puteti vedea planificarea la avizierul Academiei (la poarta). Un exemplu este afisat mai jos.

Pe baza acestui exemplu, sa presupunem ca aveti pe legitimatie grupa nr. 23. Contravizita medicala este notata cu M in planificare si are loc miercuri, orele 16-18, iar probele sportive notate cu S au loc a doua zi, orele 19-21.

error: Conținut protejat