Selectează o Pagină

Inainte de proba scrisa, se va afisa la avizierul Academiei si pe site-ul oficial lista candidatilor programati pentru sustinerea probelor scrise. Va trebui sa consultati listele pentru a verifica sala unde veti sustine proba. Aceasta informatie este posibil sa fie trecuta si pe legitimatia de concurs.

Dupa intrarea in sala, comisia va verifica buletinul si vi se va indica un loc unde sa va asezati pentru a sustine proba dupa sosirea subiectelor.

Veti primi caietul cu intrebari si fisa cu raspunsuri. Aveti mare grija cum o completati, pentru a nu gresi. Se va face un instructaj in acest sens.
La aceasta proba este important sa va mentineti calmul si sa nu va pierdeti. Abordati fiecare grila cu atentie si unde nu sunteti sigur(a) de raspuns, treceti la urmatoarea. In momentul in care ati terminat grilele, le verificati, in eventualitatea in care nu ati raspuns la o intrebare.

Daca sunteti o persoana mai emotiva, tineti minte ca e bine sa aveti emotii, acest lucru denota faptul ca veti trata grilele cu atentie si nu veti trece rapid peste ele.

Dupa ce v-ati asigurat ca toate grilele sunt completate corect, mergeti la comisie si vi se va pune un sablon pe lucrare, urmand a lua la cunostinta punctajul obtinut, consemnat in borderou. In principiu, daca ati luat peste 8.50 puteti considera ca ati intrat.

La finalul zilei sau a doua zi, se vor publica rezultatele concursului, in functie de calendarul admiterii.
error: Conținut protejat